این راهنما نحوه استفاده از API اشتراک ها را برای مدیریت اشتراک مشتری از طریق سایت خود توضیح می دهد.
همچنین می توانید به مشتریان اجازه دهید اشتراک ها ، فاکتورها و اطلاعات صورتحساب خود را از طریق پورتال مشتری میزبان راه راه مدیریت کنند.
می توانید اشتراک مشتریان خود را از طریق API اشتراک یا داشبورد به صورت دستی لغو کنید. اگر فقط می خواهید اشتراک را به طور موقت متوقف کنید ، می توانید آن را مکث کنید.
اشتراک ها پس از چهار تلاش ناموفق برای صورتحساب مشتری به طور خودکار لغو می شوند. می توانید این را در تنظیمات چرخه عمر اشتراک خود پیکربندی کنید. اطلاعات بیشتر در مورد تنظیمات بازیابی درآمد ، مانند ترمیم های هوشمند و ایمیل های مشتری قابل تنظیم ، را در راهنماها بخوانید.
اشتراک ها را لغو کنید
اشتراک ها را از طریق داشبورد یا API لغو کنید:
برای لغو اشتراک با استفاده از داشبورد:
از صفحه حساب مشتری یا صفحه جزئیات اشتراک ، روی منوی Overflow کلیک کنید (
انتخاب کنید که چه زمانی اشتراک را به پایان برسانید: بلافاصله ، در پایان دوره یا در یک روز سفارشی.
برای بازپرداخت مبلغ پیش آمده ، بازپرداخت آخرین پرداخت را به طور کامل بازپرداخت کنید یا بازپرداخت آن را بازپرداخت کنید. در مورد حقوقی و بازپرداخت بیشتر بدانید.
پس از نهایی شدن همه تنظیمات ، روی Cancel اشتراک کلیک کنید.
به طور پیش فرض ، لغو بلافاصله عملی می شود. به محض لغو اشتراک ، هیچ فاکتور دیگری برای آن ایجاد نمی شود.
صدور صورتحساب و استفاده مبتنی بر استفاده
اگر بخش اشتراک از طریق یک دوره صورتحساب پرداخت شده ، می توانید با عبور از پارامتر PROTER ، فسخ را انجام دهید.
هنگامی که شما یک لغو را انجام می دهید ، می توانید به صورت اختیاری فاکتور برای:
- حقوقی برجسته
- استفاده اندازه گیری شده
اگر اشتراکی را انجام ندهید ، تمام استفاده های اندازه گیری شده دور ریخته می شود و مشتری هیچ اعتباری برای هرگونه حقوقی بالقوه دریافت نمی کند.
در پایان چرخه لغو کنید
اگر در عوض می خواهید اشتراک را در پایان دوره صورتحساب فعلی لغو کنید (یعنی برای مدت زمانی که مشتری قبلاً پرداخت کرده است) ، اشتراک را با مقدار CANCEL_AT_PERIOD_END از TRUE به روز کنید:
می توانید اشتراک های برنامه ریزی شده برای لغو (با پارامتر CANCEL_AT_PERIOD_END) را با به روزرسانی CANCEL_AT_PERIOD_END به FALSE فعال کنید. می توانید اشتراک را در هر نقطه تا پایان دوره دوباره فعال کنید.
لغو خودکار پس از مشاجره
این ویژگی فقط برای پرداخت اعتبارات اعتباری و کارت بدهی که در مبلغ کامل باز شده است پشتیبانی می شود.
هنگامی که مشتری هزینه اشتراک را به اتمام می رساند ، اشتراک همچنان به چرخه خود ادامه می دهد ، که می تواند هزینه های مورد مناقشه تری ایجاد کند. شما می توانید این رفتار را در داشبورد نوار تغییر دهید تا در عوض اشتراک ها لغو شوند. تحت مدیریت پرداخت های مورد اختلاف ، اشتراک را بلافاصله بدون ارسال یا لغو اشتراک در پایان دوره انتخاب کنید. برای تغییر در اشتراک حدود یک ساعت طول می کشد.
اگر تصمیم گرفتید که فوراً لغو کنید ، اشتراک بلافاصله بدون هیچ گونه هزینه ای لغو می شود. اشتراک لغو شده را نمی توان دوباره راه اندازی کرد ، بنابراین اگر می خواهید به صورتحساب آنها ادامه دهید ، باید یک مشتری جدید برای مشتری ایجاد کنید.
اگر تصمیم دارید در پایان دوره لغو کنید ، CANCEL_AT_PERIOD_END روی True تنظیم شده است و اشتراک در پایان دوره صورتحساب فعلی لغو می شود. این به شما امکان می دهد تا قبل از وقوع لغو ، از طریق فرآیند اختلاف کار کنید.
برای اشتراک های مدیریت شده با برنامه ها ، اشتراک ابتدا از برنامه منتشر می شود و سپس لغو می شود. این بدان معناست که بقیه تغییرات برنامه ریزی شده عملی نمی شوند.
موارد فاکتور و استفاده
هنگامی که یک اشتراک در انتظار موارد فاکتور شما ایجاد کرده است ، اگر این فسخ قرار باشد یک فاکتور نهایی را شامل شود یا اشتراک دیگری برای مشتری وجود داشته باشد ، ممکن است مشتری برای آن صورتحساب شود. برای جلوگیری از این ، موارد فاکتور را به صورت دستی حذف کنید.
به همین ترتیب ، هرگونه استفاده گزارش شده در صورتحساب دوره صورتحساب در پایان دوره. برای جلوگیری از هزینه نهایی برای استفاده ، اشتراک را به روز کنید و قیمت اندازه گیری شده را با استفاده از پارامتر Clear_Usage حذف کنید.
اگر اشتراک را برای لغو در پایان دوره تنظیم کنید ، هرگونه تعامل در انتظار در محل باقی مانده و هنوز هم در پایان دوره جمع آوری می شود. اگر اشتراک را قبل از پایان دوره لغو کنید ، موارد فاکتور باقی می مانند و پردازش نمی شوند ، مگر اینکه شما به طور خاص فاکتور را با آنها ایجاد کنید.
لغو اشتراک باعث می شود همه فاکتورهای باز و پیش نویس برای این اشتراک داشته باشند که ویژگی Auto_Advance خود را به False تنظیم کند. این امر برای جلوگیری از تلاش های غیر منتظره پرداخت خودکار و یادآوری ایمیل رخ می دهد. این به طور موثری مجموعه اتوماتیک را برای این فاکتورها مکث می کند. شما هنوز هم می توانید به صورت دستی سعی در جمع آوری پرداخت و ارسال ایمیل به صورت دستی کنید.
وقایع لغو
Stripe هنگام لغو اشتراک مشتری بلافاصله یک رویداد مشتری را ارسال می کند. اگر Customer. Subscription. Deleted Event Proverate NULL NULL نیست ، این نشان می دهد که لغو توسط درخواست شما انجام شده است (بر خلاف تنظیم خودکار بر اساس تنظیمات اشتراک شما).
اگر به جای آن ، اشتراک را در پایان دوره صورتحساب لغو کنید (یعنی با تنظیم CANCEL_AT_PERIOD_END به TRUE) ، یک رویداد مشتری. این رویداد نشان دهنده تغییر در مقدار CANCEL_AT_PERIOD_END اشتراک است. هنگامی که اشتراک در واقع در پایان دوره لغو می شود ، یک رویداد مشتری. subscription. deleted اتفاق می افتد.
تغییر مجدد اشتراک های لغو شده
اگر اشتراک مشتری با به روزرسانی CANCEL_AT_PERIOD_END به TRUE لغو شود ، و اشتراک هنوز به پایان دوره صورتحساب نرسیده است ، می توان دوباره فعال شد. با این حال ، اشتراک ها بلافاصله لغو شدند ، با این حال ، نمی توانند دوباره فعال شوند. برای فعال کردن مجدد اشتراک ، اشتراک را به روز کنید ، مقدار CANCEL_AT_PERIOD_END را به False تنظیم کنید.
آموزش کار در فارکس...
ما را در سایت آموزش کار در فارکس دنبال می کنید
برچسب :
نویسنده : Mihayloo
بازدید : <-PostHit->
تاريخ : سه
شنبه
16 اسفند
1401 ساعت: 19:50